Jótékonysági virágvásár

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Virágvásár a CenterPoint épület dolgozóinak a Szivárvány Lakóotthon kertészetének és kertészéinek támogatására. Információkérés szassz@yahoo.com e-mail címen lehetséges.

Ha tetszik az oldal

Ha szeretnél a következő vásárról értesülni

Címkék

balkon (17) bokor (9) bushes (9) Címkék (1) erkély (16) fa (6) fence (4) fenyő (1) flower (14) flowerbed (11) fruit (1) futó (4) gyümölcs (1) herb (10) palánta (7) pine (1) rockgarden (11) sövény (4) sziklakert (12) talajtakaró (4) terrace (17) tree (6) vegetable (7) virág (15) virágágyás (12) virágzó (14) zöldfűszer (10) zöldség (7)

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet

2013.04.10. 15:49 viragvasar

032613_1521_whoaretheon1_1365601726.png_624x283

 

For English, please scroll down

-----------------------------------------------

Virág- és palántavásár jótékonysági eseménnyel egybekötve?! IGEN, ez mind lehetséges!

Itt a lehetőség, hogy maradandót alkoss!

Találkozzunk 2013. május 9-én 14.00 és 17.30 között a CenterPoint belső, Váci út felé eső udvarán! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Ezt tartja a mondás, és hogy ez mennyire igaz, arra a Szivárvány Lakóotthon és a Civitan Kertészet is bizonyítékul szolgál.

Kik is ők? A két otthon lakói és egyben kertészei szívüket-lelküket kitéve nevelik és gondozzák virágok, palánták , fák és bokrok sokaságát. Ezzel céljuk, hogy a saját és a mi környezetünket is szebbé varázsolják, illetve bevételi forrást teremtsenek az otthonuk fenntartására. A kertészetek lakói mindannyian szllemileg sérült emberek, akik fogva gondozásra szorulnak. Életükben jelentős szerepet tölt be a kertészkedés, melynek jótékony hatása nemcsak a munka, hanem az aktív elfoglaltság, illetve az önmegvalósítás egy módjaként is értelmezhető.

Lakóotthonaik számára a szegényes állami támogatás mellett kitörési pontot jelenti, ha el tudják adni gondosan nevelt növényeiket, virágaikat. Ők nem alamizsnát kérnek, hanem hogy méltányos áron vegyük meg munkájuk gyümölcsét, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy otthonuk és kertészetük továbbra is fennmaradhasson és munkát kínáljon nekik a jövőben is. A jótékonysági virágvásár során befolyó összeg tehát teljes egészében a kertészeteké, és megélhetési költségeik fedezésére szolgál.

Jelen blog célja többek között az, hogy a jövőben is mutassa az aktuális virágvásárok időpontját és folyamatosan frissüljön. Azért, hogy interaktívabbá tegyük a blogot és egyben a kertészeteknek is több lehetőséget nyújtsunk a bemutatkozásra, arra bátorítunk minden kedves látogatót, hogy tetszése szerint használja az egyes képek alatt elhelyezett népszerűsítő ’like’ ikont. J

 

komment

süti beállítások módosítása